Post by resawalyvar on Mar 5, 2022 22:27:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufanje generatorskih ključev ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: PvP Mech Battle 2022 version ▞▞▞
podobno kot vojni roboti. Sem navdušen oboževalec, dokler ne plačajo za zmago. upam, da tega ne bo. vsaj nakup robotov je cenovno ugodnejši. upam, da bom razvil svoje robote, da bom konkurenčen igralec. edina stvar je slaba internetna povezava. pa bi lahko bilo moje območje.
Zelo dobra, zmogljiva igra... Prijetna... Pa vendar: priporočam tudi podporo brez povezave in posodobitve, ko ste na spletu, sicer preveč napak, da bi jih odpravili. 1. Sever povezljivost je najbolj kritična napaka. 2. Ni mogoče shraniti napredka, ko je strežnik prekinjen. 3. Po nakupu 2500 golds... Gumbi menija so izginili... 4. Zdaj igra ni dostopna, naloži se in ustavi pri 95 %... Ne morem več igrati.
TAKO P2W! ZNOVA znižana ocena s 5 zvezdic! Odlična igra, toda (zlasti z najnovejšo posodobitvijo) se zdi, da gre tako, kot je še ena podobna igra, ki sem jo nehal igrati b/c of pay P2W BS. Mislim, da se teoretično lahko "zmleti" za vse, vendar bo to verjetno zavrnjeno/ovirano, ko bo sistem UBER-LOPSIDED ujemanja, ki vas POGOSTO ujema s p2w "equals". Prejšnje izkušnje pravijo: zabavna igra s tovrstno formulo hitro postane frustrirajoča/nezmožna igranja POS. Zadržal bom $ pa bom videl, kako bo.
Bodite potrpežljivi, to igro igram že 1,5 let. Ubil sem skoraj 185,8kk botov. Imam 13 vrhunskih popolnoma izenačenih botov z droni z vsaj enim 4k Au modulom in 1,2kkk Ag, 50k Au. In najbolj smešno je, da jih DOBIM BREZPLAČNO. SAMO ZA IGRAVANJE VELIKO. Prava zabava se začne pri L. 10. Zato nehajte stokati, začni IGRATI. Če želite biti učinkoviti, ne izgubljajte časa in sredstev za nadgradnjo brezplačnih botov, se osredotočite na orožje. Opazujte velike igralce, kaj uporabljajo. NE POZABITE NA NADZORNE TOČKE, SO POMEMBNE
Je treba izboljšati. Vizualno in z vidika nadzora je igra odlična! Vse ostalo, ne toliko. Pomanjkanje zmožnosti prodaje presežnih botov in orožja iz vašega inventarja ter izjemno precenjena ekonomija sta to še slabše od War Robots trenutno. Zemljevidi so premajhni, poenostavljeni in ponavljajoči se. Zaradi nezmožnosti zaznavanja ognjenih linij/brez zvokov sovražnikovega ali zavezniškega orožja je situacijsko zavedanje težavno. Zaradi pomanjkanja resnične škode zaradi nizkega nivoja orožja in pretirano majhnih nabojnikov ter dolgega časa ponovnega polnjenja je boj težka naloga, kar je žalostno, ker je veliko kritine... Ni orožja dolgega dosega ali vodenih raket. Brez energetskega orožja. Sovražniki imajo ščite. ti ne. Lahko plačate za boljšo opremo, vendar je donosnost naložbe nočna mora. Sinhronizacija strežnika zamuja v najslabšem možnem času. Med pilotiranjem ni pravega občutka za gibanje/težo. Ni prvoosebnega pogleda. Za zaključek: dajte temu prehodu. Počakajte na Bitko Titanov.
Mehanika je dobra, vendar bi bilo treba izboljšati. Sistem plačila za igranje bi bil boljši, če bi obstajala ustrezna tehnična podpora. Pričakujte dolgo čakanje na odgovore podpore in na splošno ne boste storili ničesar glede težav
To je dobra igra. Lahko bi bilo boljše, a vseeno dobro. Pravkar sem dosegel 21. stopnjo in iskanje druženja je iz v redu postalo zelo slabo. Upam, da se bo igra še naprej izboljševala, saj je še veliko prostora za izboljšave. Prosim, naredite nekaj z Jericho in Quakeom ali morda dodajte boljše zemljevide za uravnoteženje z obleganjem. Moj Hunter pade ... hodi nekaj korakov ... se uniči ... sperite in ponovite v upanju, da bo naslednja bitka drugačna (manj obleganja). Torej 3 zvezdice zaenkrat. Uredi: to zdaj znižam na 1 zvezdico. Imam samo 3 pilote in vsi moji mehi so uničeni v prvi minuti bitke zaradi odvisnikov od Quake-Jericha.
Igra je tako neuravnotežena, da je boleča... Dobesedno pridete do 16. lvl, kupite potres, stojte na enem mestu in izstrelite izstrelke... Ni vam treba kupiti ničesar drugega, tudi če ste mislili, da potres ne deluje v bližini... re narobe..... Igra ima nekaj potenciala, a trenutno je 10x boljša možnost WWR
Po lv 9 še vedno igram vs npc in oni vedno boljši nadgradnjo od mene, kupim enega najdražjih robotov z gotovino in vse postaja vse slabše. NPC je prišel tudi z boljšim robotom, spomnite se, da sem še vedno lv 9, stari. Ne zapravljajte denarja v tej igri fantje, zanič je
Igra ima odličen koncept. To je prva mehanska igra, na katero sem naletel s streljanjem iz prve osebe. Vendar pa je v igri veliko pregibov. Najprej se igra zamrzne med bojem. Sistem zaklepanja je slab, ciljajte v tarčo pred vami, zaklenite sovražnika, ki ni blizu vas. Pritisnite "switch target" in ga včasih preprosto prekliče. Prav tako se ustavi, ko pritisnete gumb za ogenj, kar povzroči, da se kamera strese in prekliče. Tudi ko se moj 2. bot pojavi, se kamera zavije in oslepim ...
O moj bog!!! Ne morem verjeti, da obstaja več kot vojni robot.....Igram vojnega robota b4, vendar sem utrujen od tega, da bi z drugim igralcem uporabljal denar za zmago...zaenkrat je ta igra slaba rit.. .To igro bom poskusil še mesece, nato se bom odločil, ali moram za to porabiti več denarja
V tej igri je veliko prav, tudi veliko narobe. Dobra stvar je, da lahko igrate brez plačila. Ne pričakujte zmage v vsaki igri, vendar lahko napredujete, če ste pridni. Grafika je precej dobra, vendar bi bilo potrebno nekaj dela. Lepo bi bilo, če bi lahko odložili orožje enemu botu, da bi ga uporabili na drugem, namesto neskončnih nadgradenj, ki so zdaj potrebne, da se bot izpolni. Slabe ... napake, zamik in nezmožnost povezave s strežnikom. Ko igram uporabljam samo wifi, tako da ne bi smelo biti težav.
to je lepa igra, tega ti ne jemljem. vendar je povezava počasna in tudi strežniška in če lahko poklepetate ali pogovorite, da se pogovarjate med igralci. to je dobra igra dobro delo. najboljša igra, ki sem jo kdaj igral.
Všeč mi je igra, toda razlog, zakaj sem dal 3 zvezdice, ker igra vedno pravi, da se moj internet prekine, čeprav imamo nov internet.
Če želite igrati to igro, ZAPOMNITE, da je strežnik včasih / večkrat zaostal in zataknjen (ne morem se prijaviti). In razvijalce to sploh ne zanima.
Všeč mi je ta igra..ima nekaj napak, na katerih je treba delati..in nakup stvari stane veliko..če ne želite igrati za izkušnjo, da jo odklenete, ko greste brezplačno. Želim si, da bi lahko cumminicirali z vašo ekipo. (Igro sem igral že nekaj časa in potem, ko sem vanjo vložil svoj čas in celo denar, sem videl, kako delajo in odpravljajo veliko težav)..hvala za zabavno igro.
Bilo je precej dobro, vendar je p2w igra, če ne bi bilo tako, bi bil višji
Dobra igra na splošno bolj tekoča kot vojni roboti. Zadnje čase, ko grem v boj, so vsi plačniki vsi boti Imena so igralec in naključna številka in črke. Poleg tega na koncu tekme ne pridobim nobenih ključev za odpiranje skrinje kljub temu, da sem na strani zmagovalca in na 1. mestu in je znesek, ki ga pridobite, manjši v primerjavi z bitko s pravimi igralci. Prosimo, popravite, je monoton da se VEDNO igram s procesorjem. To traja približno 3 tedne brez pravega igralca, samo CPU boti
Dobro: igranje je v redu in prijetno. Ni vam treba zapravljati denarja, da dobite dobre predmete, vendar bo trajalo nekaj časa, vendar ne tako dolgo, kot je druga robotska igra, ki sem jo igral, in ki je trajala večno, da dobite karkoli dobrega, kar je pomenilo, da porabite denar, da lahko tekmujete. Slabo: Želim si, da bi lahko videli imena igralcev na botih in bi rad lahko sestavljal ekipe ali klane. Ugly: Včasih me igra spusti ali zamrzne, preden pridem na tekmo in lahko samo gledam. Na splošno je super, poskusite.
Všeč mi je koncept. Grafika je ok, možnost povečave in pomanjšanja. Vaša ključavnica se resnično zaklene, kot bi morala. Padec je le nekaj manjka v gledalcu in kontrolah. Ko povečate in pomanjšate, se zdi, da se spotaknete, takoj ne morete prilagoditi stopnje povečave in začnete, da ne gledate naravnost naprej. Enostavno ne teče skupaj pravilno. Še vedno dobra igra, vendar se zdi, da je za zmago drago plačano.
dobra igra, ima svoje grobe robove, vendar je prvoosebni način odličen in predvsem zoom. Boti in puške z njihovimi droni so precej dobri, čeprav je treba rakete pogledati. ne yrt hit plazma in všečki se bodo kmalu posodobili. dobro delo fantje.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Action vgru
na splošno je igra super. Kot P2P zelo uživam v porabi časa in denarja za ta naslov in bom nekaj časa. Upam, da bom v prihodnosti videl nekaj funkcij in bi zagotovo dobil 5 zvezdic, če je tako. Več možnosti botov/orožja, srednje vrste orožja ter klan in moštva z možnostmi razvrščanja. Kar se tiče botov, bi bili štirinožni, heksapedni in hitri (38kph+) dvonožni skavtski boti epski. Morda lahek bot kot začetni bot, vendar s plaščem in hitro hitrostjo teka z 2x lahkimi/1 lahkimi in 1 težkimi režami.
Posodobljen pregled - videti je bilo, da so odpravili težavo s prevarantom. Preklopil sem na to igro iz WR. Enostavno bolj zabavno igrati. Uporabljajo mešanico resničnih in npc botov. ZELO lepa mešanica in omogoča kratek čas čakanja.
po nekaj bitkah postane zelo težko in se spremeni v plačilo za zmago. Zabavno je, vendar me vedno znova povezujejo z veliko višjimi roboti kot moji. *hvala za odgovor*
igra sama po sebi je precej dobra in časi nadgradnje so razumni, največja težava je, da se pojavi v tekmah na polovici in izgubi, ker vaša ekipa nima dovolj igralcev za zmago in potem, ko se končno pojavite v tekmi z 2 minutima do konca, dobite enega -ustrelil ga je tip z dosegom (ostrostrelsko orožje je super OP) in ne dobi nič od tekme zaradi slabega povezovanja, to je nekaj, kar je res treba popraviti
Čudovita igra. Mogoč ekstremen napredek F2p in raznolikost orožja in botov je osupljiva. Sposobnost izdelave surovin v delavnici za porabo v trgovini je neprecenljiva. Grafična mehanika je pravzaprav enaka oglasnemu napovedniku, vse pohvale za to. Zasvoji kot Lay's krompirjev čips!
Zakaj nikoli ne bi plačal za to igro: v redu je, vendar ima veliko zamrznitev in napak, ki onemogočajo pravilno igranje. Ko igrate na spletu proti drugim, vsaka vrsta zamrznitve med igranjem močno vpliva na končni rezultat in rezultat. Zdi se, da ima vsaka igra, ki jo zdaj igram, nekakšne težave ali zmrzovanje ali pa se aplikacija zapre sama. Da ne omenjam patetične umetne inteligence računalniško podprtih robotov, ko igra premalo pravih igralcev. Od zadnje posodobitve nič ni delovalo tako kot nekoč.
Popolna igra smeti. Polno izjemno slabih igralcev brez spretnosti, saj je igra nastavljena tako, da prevladujete, če plačate nore zneske $$.
Odlična igra in rad jo igram, vendar sem prepričan, da imaš prevarante. Kadar koli gledam sovražnike, potem ko izgubim svoje robote zaradi enega zadetka ostrostrelcev, jih lahko vidim, kako streljajo s približno 1 krogom na sekundo. Vem, da je čas ponovnega nalaganja ostrostrelcev 15 sekund. Poleg tega naredijo ogromno škode. Moj hoplit je običajno uničen v dveh zadetkih ostrostrelca, kar kaže, da me je isti ostrostrelec dvakrat ustrelil. ostrostrelci imajo nekako skoraj enkratno škodo in noro hitrost streljanja. Edini način, da sem premagal ostrostrelca, je bil tako, da sem pristal na njem.
Ne prenesite te igre, če ste v njej dlje časa. Najboljše je do stopnje 10 do 15. Potem popolnoma postane denar, ki kupi vso igro. Naleteli boste na robote, ki se niti ne odklenejo na vaši ravni in vam uničijo popolno izkušnjo, saj nimate niti možnosti proti tako težkim robotom. Mislim, da je to za razvijalce samo denarna krava. Tudi jaz sem porabil 300 dolarjev, a po nekaj stopnjah tudi kupljeni robot postane odveč. Odlična igra, uničena zaradi neenakomernega sestavljanja tekem.
Kul arena je kot pravi svet 🌍🌍 robotov v areni. In še veliko akcije. Je interaktivna igra z ljudmi, ki si obupno želijo igrati. to je zelo kul igra, ki jo lahko igrate sami ali tudi z drugimi ljudmi z vsega sveta. Macarena mi je pravkar prinesla novo igro
Tej igri sem se pridružil, potem ko so vojni roboti začeli biti nepošteni do svojih igralcev in tudi nenehno nadgrajevanje ter denar in zlato, ki sta potrebna za igranje vojnih robotov, je absurdno. Za Pixonic sem porabil veliko denarja, za katerega menim, da je bilo zapravljanje. Na začetku mi ta igra ni bila preveč všeč, zdaj pa mi je začela biti všeč in resnično uživam, da jo igram vsak dan.
Odlična igra, dejstvo, da dobite nekaj brezplačnih mehanov po nekaj tekmah, je največja prednost tukaj. Najbolj super igre vam dajejo osnovne mehanizme in plačati morate resnične $, da dobite boljšo opremo, vendar tukaj dostavijo blago za povečanje igralnosti fantastična grafika zvok je na pravem mestu in pogled v prvi osebi samo prispeva k pozornosti do podrobnosti, ki jo je ta razvojna ekipa dobro opravila
Igra je res super in grafika je dobra. Kar mislim, da uniči igro, je vedno, ko se skrijem za strukturo/oviro, še vedno poškodujem zaradi sovražnikovih napadov. Prosim popravite.
Na splošno je zabavna igra in ni treba imeti opravka s tistimi drugimi požrešnimi Pixonic-ovci, kar je osvežujoče. Vendar; dva predloga bi bila nagrajevanje igralcev za prevzem kontrolnih točk in popravljanje nevidnih botov, ko prekinejo igro. POSODOBITEV: Najnovejša posodobitev izboljša igranje iger in grafiko. Še bolje pa; Težave s povezavo s strežnikom, zlasti SeaLion_10, se pojavljajo prepogosto. Brez nagrad in žaljivk, ko piše "Zapustil si bitko".Ne, nisem. Odgnal si me. Izboljšajte povezavo s strežnikom - 5 zvezdic.
dobra igra. enostavno pobrati. potrebuje še veliko dela. mora poenostaviti obešalnike na veliko zavihkov in vse je premajhno. slike, ki jih prikazujejo, ne predstavljajo dejanske grafike. tudi boti in orožje izgledajo enako, ni veliko variacij.
6/3/19 obožujem to igro in FPP. toda ko berem ocene, zagotovo vidim, kaj pomenijo o tem, da je združevanje precej nerodno, lol, in tudi že vidim, kje bo plačilo za zmago prišlo v poštev pozneje. Mislim, nisem naredil, ampak 4 bitke do zdaj in sem že dobil en strel ubit. grafika zanič. Posodobitev: pri 10 lvl miruje. takoj ko pristanem, me dobijo. nič ne morem storiti glede tega. izgubljen interes odstranim žal
Ta igra je odlična, vendar sem plačal za 2 artikla in ju nikoli nisem prejel, tudi potem, ko sem obnovil nakupe. Igral sem tudi nekaj drugih strelskih iger z boti, ki nimajo enostavne nadgradnje, kot je ta izbira, vendar imajo druge bolj dolgoročni faktor igralnosti, ki izhaja iz bolj profesionalnega videza, pa tudi več moči izenačevanja in več možnosti in nadgradnje botov. Še vedno sem oboževalec te igre, čeprav je to moja druga možnost. Samo nič ne kupujem, dokler ne začnem prejemati dolgovanega
Dobra bojna igra na osnovni ravni. Malo zamudno. Vsekakor plačaj za zmago, ne pa plačaj za igro. Samo zadeti 22. nivo in nekateri boti imajo nevidnost. Ne zapravljajte zlata ali srebra do vsaj 20. stopnje. Vzemite prvo pridobitev, ki ima štiri lahka in eno težko orožje, nato vložite. Verjemi mi, počakaj.
Odlična grafika za robote. Težava je, ko imate neumne bote AI, ki se zataknejo ali ne vejo, kaj storiti v igri. Ne hitijo na kontrolne točke in romajo naokoli in se ohladijo.
Grozno druženje. Takoj najde ujemanje, lahko pa vas tudi spusti v sredino tekme, ki se je začela pred 2 minutama. Poleg tega sta v sovražni ekipi vedno dva robota na najvišji ravni, ki vodita tekmo. Raje bi čakal 2 minuti na tekmo, kot da bi igral proti sovražnikom, ki jih je nemogoče premagati.
Še ena igra robotov P2W. Pod 19. lvl ste lahko izjemno konkurenčni. Igra je zelo zabavna. Lvl 19+ boste izredno razvrščeni, razen če ste pripravljeni plačati pravi denar za nakup robotov in opreme. Nenavadno je, da bi imeli po tem pošteno tekmo. Trenutno imam 20 lvl in moja delavnica je 7 lvl. Nenehno me ujemajo s sovražniki, ki imajo mehane in orožje delavnice 27 lvl. Moje orožje ne bo niti opraskalo barve sovražnikov.Igra potrebuje boljšo mehaniko ravnotežja.
Pomislil sem, potem ko sem že enkrat poskusil to igro; in ker sem imel pohlepno izkušnjo z War Robots, sem ugotovil, da je to morda vreden (na spretnostih) način preživljanja časa. narobe! Kontrole so popolnoma pod normo. Nadzor je lahko včasih popolnoma nemiren. In seveda, NE MORETE napredovati pri nakupih ali nadgradnjah po določeni ravni, ne da bi plačali zlato (zdi se, da nikoli ne naredite dovolj na nobeni tekmi). Slabo.
Slots of Vegas კაზინო aeya
Zelo zabavna igra do 20. lvl. Nato se pripravite na topovsko meso za igralce 15 stopenj višje od vas. Ta igra ima najslabši algoritem za ustvarjanje ujemanja od vseh robotskih iger, ki jih igram. Target lock je nenehen boj, da bi celo ciljali na bota tik pred vami, najnovejša posodobitev pa je kopirala nekatere najslabše dele druge igre »vojnih robotov«, od katere smo se mnogi prišli sem pobegniti. Ni igralnega mehanika, ki bi ciljal na nevidne bote, tako da preprosto stojite tam in umrete.
Vse prikrite bote so naredili premočne. Če želite imeti možnost, si zagotovite prikritega bota. Zdi se, da preveč iger ni nič drugega kot prikriti roboti z lastnostmi ali ognjem. Igra je postala dolgočasna in frustrirajoča, ko postajajo edini roboti na bojišču. Tudi, če želite kakršen koli stik s stranko, ne računajte nanj. Poslal sem več e-poštnih sporočil brez odgovora. Prav tako je srečanje na kosilu. Razmerja zmag/izgub so pogosto 4:1, 3:1, redko kdaj enakomerna.
Zabavna igra. Vendar polno napak. polovico časa ne morete klikniti, da bi pospešili nadgradnjo, ali kar koli od stvari, ki jih lahko dobite pri gledanju oglasov. Redno se izločite s tekem. Morebiti res zabavna igra, le nekdo si mora vzeti nekaj časa in odpraviti majhne težave. Ko bodo prišle posodobitve, bom zagotovo posodobil svoj pregled.
Ta igra mi vsekakor ni všeč. Tukaj je razlog, da sem se pravkar pridružil tej igri, ki mi je začela biti všeč, precej sem nadgrajeval, vendar se še naprej ujemam z igralci OP ali samo z igralci, ki so bolj izenačeni kot jaz, to se po mojem mnenju ne ujema dovolj, če to igra je imela poštene nivoje v tekmah v tej igri ne bi imel težav in tukaj je še en razlog, zakaj vedno naletim na igralca P2W, moteče je, ali ima OP robota ali pa je samo nadgrajen tako veliko, vsekakor ne predlagam.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Акционе ivf